úterý 23. listopadu 2010

Svíčková pečeně na smetaně

Hovězí maso odblaníme a prošpikujeme kousky slaniny.
Připravíme si kořenovou zeleninu, bobkový list a nové koření.
Maso opečeme ze všech stran, aby se zatáhlo.
Přidáme cibuli a necháme zesklovatět.
Na maso vložíme zeleninu a opět trochu orestujeme. Přidáme bobkový list, nové koření a osolíme.
Maso podlijeme vodou a dusíme pod poklicí.
Zkontrolujeme zda je maso měkké, pokud ano, maso nakrájíme na jednotlivé porce.
Zeleninu rozmixujeme nebo propasírujeme přes síto.
Nyní propasírovanou zeleninu přikyselíme a přisladíme. Necháme společně provařit. Nakonec přidáme smetanu, ve které jsem rozšlehala trochu mouky. Já dochucuji omáčku rybízovou marmeládou. Dodá omáčce pěknou barvu a výraznou chuť.
Omáčku podáváme s brusinkami, citronem a můžeme přidat i šlehačku. Máme rádi brusinky, ale doma si vyrábím i rybíz upravený jako brusinky.

1 komentář:

  1. Did you realize there's a 12 word sentence you can communicate to your partner... that will induce intense emotions of love and instinctual appeal to you deep inside his heart?

    That's because hidden in these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's impulse to love, idolize and care for you with all his heart...

    =====> 12 Words Will Fuel A Man's Desire Response

    This impulse is so hardwired into a man's genetics that it will drive him to work harder than ever before to love and admire you.

    As a matter of fact, triggering this influential impulse is so important to achieving the best ever relationship with your man that the moment you send your man a "Secret Signal"...

    ...You'll instantly find him open his mind and soul for you in a way he never experienced before and he'll distinguish you as the only woman in the galaxy who has ever truly fascinated him.

    OdpovědětVymazat